Tuesday August 09 , 2022
Text Size
   

Saopštenja

I Obaveštenje

45. KONFERENCIJA O KORIŠĆENJU I ZAŠTITI VODA

VODA 2016

Prvo obaveštenje i poziv za prijavu radova

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju, Srpsko društvo za zaštitu voda (SDZV)  zajedno  sa  Institutom  za  vodoprivredu  "Jaroslav  Černi", Beograd, organizuje 45. godišnju konferenciju posvećenu aktuelnoj problematici korišćenju voda i zaštiti vodnih resursa od zagađenja. Osnovni  cilj  Konferencije  je  promocija  i  publikovanje  rezultata naučnog  rada,  istraživanja  i  studijskog  rada  kao  i  razmena  ideja  i iskustava stručnjaka iz oblasti korišćenja i zaštite voda.

Kompletno obaveštenje i poziv u pdf formatu možete preuzeti ovdePrvo obaveštenje

   

I obaveštenje

44. KONFERENCIJA O KORIŠĆENJU I ZAŠTITI VODA

VODA 2015

Prvo obaveštenje i poziv za prijavu radova

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju, Srpsko društvo za zaštitu voda (SDZV) zajedno sa Institutom za vodoprivredu "Jaroslav Černi", Beograd, organizuje 44. godišnju konferenciju posvećenu aktuelnoj problematici korišćenju voda i zaštiti vodnih resursa od zagađenja. Osnovni cilj Konferencije je promocija i publikovanje rezultata naučnog rada, istraživanja i studijskog rada kao i razmena ideja i iskustava stručnjaka iz oblasti korišćenja i zaštite voda.

2014. godina u Srbiji i regionu biće upamćena i po katastrofalnim poplavama i povremenim oštrim restrikcijama u vodosnabdevanju pojednih naselja usled poremećaja kvaliteta voda na izvorištima. Svi ovi događaji su jasan podsetnik i upozorenje da je neophodno da se načini suštinski iskorak ka unapređenju rada, održavanja i finansiranja vodoprivrednih i komunalnih delatnosti, u cilju efikasnog, održivog i racionalnog korišćenja voda, zaštite od štetnog dejstva voda i zaštite voda.

Kompletno obaveštenje i poziv u pdf formatu možete preuzeti ovde: Prvo obaveštenje

   

Finalni program VODA 2014

Poštovani učesnici konferencije VODA 2014, ovde možete pogledati finalni program

   

II Obaveštenje

Poštovani učesnici konferencije VODA 2014, ovde možete pogledati II obaveštenje

   

Page 2 of 4