Friday August 23 , 2019
Text Size
   

Članstvo

Članovi SDZV mogu biti INDIVIDUALNI i KOLEKTIVNI.

INDIVIDUALNI ČLAN može postati svako fizičko lice sa srednjom, višom ili visokom stručnom spremom koje radi u oblasti zaštite voda, koje prihvata ciljeve i Statut SDZV i podnese prijavu za učlanjenje. Individualno članstvo vam omogućava da publikacije SDZV i kotizacije za skupove u organizaciji SDZV plaćate po nižim, povlašćenim cenama. Dobijaćete i sve informacije o aktivnostima SDZV, i možete se uključiti u rad organa i drugih radnih tela u okviru SDZV.

Gošišnji iznos individualne članarine iznosi 600,00 dinara (5 Evra), a pristupnicu sa uputstvima za plaćanje individualne članarine možete preuzeti ovde.

KOLEKTIVNI ČLAN može biti privredno društvo, javno preduzeće ili institucija sa kojima SDZV ostvaruje saradnju, i koja podnese prijavu za učlanjenje. Kolektivni članovi redovno dobijaju Zbornike radova sa godišnjih konferencija "Voda", časopis “Water Research and Management” kao i ostale relevantne informacije i publikacije Društva.

Godišnji iznos kolektivne članarine iznosi 13.000,00 dinara (120 Evra), a pristupnicu sa uputstvima za plaćanje kolektivne članarine možete preuzeti ovde.

Inactive Module

You should publish modules to the "inactive" position and set the Menus to "All", for them to show up on pages where there is no active menu ID. This is a bug/feature of Joomla that causes only menu items in the "All" setting to show up.