Friday August 23 , 2019
Text Size
   

Saopštenja

I Obaveštenje

Vesti - Saopštenja

47. KONFERENCIJA O KORIŠĆENJU I ZAŠTITI VODA

VODA 2018

Prvo obaveštenje i poziv za prijavu radova

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju, Srpsko društvo za zaštitu voda (SDZV) zajedno sa Institutom za vodoprivredu “Jaroslav Černi”, Beograd i JKP "Napredak" Sokobanja organizuju 47. međunarodnu godišnju konferenciju posvećenu aktuelnoj problematici korišćenju voda i zaštiti vodnih resursa od zagađenja. Osnovni cilj Konferencije je promocija i publikovanje rezultata naučnog rada, istraživanja i studijskog rada kao i razmena ideja i iskustava stručnjaka iz oblasti korišćenja i zaštite voda.
 
Kompletno obaveštenje i poziv u pdf formatu možete preuzeti ovde: Prvo obaveštenje
 

I Obaveštenje

Vesti - Saopštenja

46. KONFERENCIJA O KORIŠĆENJU I ZAŠTITI VODA

VODA 2017

Prvo obaveštenje i poziv za prijavu radova

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju, Srpsko društvo za zaštitu voda (SDZV) zajedno sa Institutom za vodoprivredu “Jaroslav Černi”, Beograd i JKP "Drugi oktobar" Vršac organizuju 46. godišnju
konferenciju posvećenu aktuelnoj problematici korišćenju voda i zaštiti vodnih resursa od zagađenja. Osnovni cilj Konferencije je promocija i publikovanje rezultata naučnog rada, istraživanja i studijskog rada kao i razmena ideja i iskustava stručnjaka iz oblasti korišćenja i zaštite voda.

Kompletno obaveštenje i poziv u pdf formatu možete preuzeti ovde: Prvo obavestenje 

 

II Obaveštenje

Vesti - Saopštenja

Poštovani učesnici konferencije VODA 2017, ovde možete pogledati II obaveštenje

   

I Obaveštenje

Vesti - Saopštenja

45. KONFERENCIJA O KORIŠĆENJU I ZAŠTITI VODA

VODA 2016

Prvo obaveštenje i poziv za prijavu radova

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju, Srpsko društvo za zaštitu voda (SDZV)  zajedno  sa  Institutom  za  vodoprivredu  "Jaroslav  Černi", Beograd, organizuje 45. godišnju konferenciju posvećenu aktuelnoj problematici korišćenju voda i zaštiti vodnih resursa od zagađenja. Osnovni  cilj  Konferencije  je  promocija  i  publikovanje  rezultata naučnog  rada,  istraživanja  i  studijskog  rada  kao  i  razmena  ideja  i iskustava stručnjaka iz oblasti korišćenja i zaštite voda.

Kompletno obaveštenje i poziv u pdf formatu možete preuzeti ovdePrvo obaveštenje

 

I obaveštenje

Vesti - Saopštenja

44. KONFERENCIJA O KORIŠĆENJU I ZAŠTITI VODA

VODA 2015

Prvo obaveštenje i poziv za prijavu radova

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju, Srpsko društvo za zaštitu voda (SDZV) zajedno sa Institutom za vodoprivredu "Jaroslav Černi", Beograd, organizuje 44. godišnju konferenciju posvećenu aktuelnoj problematici korišćenju voda i zaštiti vodnih resursa od zagađenja. Osnovni cilj Konferencije je promocija i publikovanje rezultata naučnog rada, istraživanja i studijskog rada kao i razmena ideja i iskustava stručnjaka iz oblasti korišćenja i zaštite voda.

2014. godina u Srbiji i regionu biće upamćena i po katastrofalnim poplavama i povremenim oštrim restrikcijama u vodosnabdevanju pojednih naselja usled poremećaja kvaliteta voda na izvorištima. Svi ovi događaji su jasan podsetnik i upozorenje da je neophodno da se načini suštinski iskorak ka unapređenju rada, održavanja i finansiranja vodoprivrednih i komunalnih delatnosti, u cilju efikasnog, održivog i racionalnog korišćenja voda, zaštite od štetnog dejstva voda i zaštite voda.

Kompletno obaveštenje i poziv u pdf formatu možete preuzeti ovde: Prvo obaveštenje

   

Page 1 of 3

Inactive Module

You should publish modules to the "inactive" position and set the Menus to "All", for them to show up on pages where there is no active menu ID. This is a bug/feature of Joomla that causes only menu items in the "All" setting to show up.