Monday September 28 , 2020
Text Size
   

Poziv na saradnju

Srpsko društvo za zaštitu voda (SDZV) kao nevladino i neprofitno udruženje je bilo i ostalo posvećeno okupljanju stručnjaka koji se bave korišćenjem i zaštitom voda, zatim razmeni iskustava i promovisanju naučnog i stručnog rada koji doprinosi racionalnom i efikasnom korišćenju i zaštiti vodnih resursa, kao i podizanju svesti društva o stalnoj potrebi zaštite i unapređenja stanja kvaliteta voda i životne sredine. Pozivamo Vas da se uključite u rad SDZV i pomognete njegove aktivnosti na neki od sledećih načina:

  • KOLEKTIVNIM ČLANSTVOM U SDZV Vaše preduzeće će redovno dobijati Zbornike radova sa godišnjih konferencija "Voda", sva glasila koje izdaje SDZV kao i ostale relevantne informacije kojima Društvo raspolaže. Ovi materijali na direktan ili indirektan način pomažu afirmaciji Vašeg preduzeća i unapređenju znanja i aktivnosti članova Vašeg kolektiva koji se bave problematikom korišćenja и zaštite voda i aktivno učestvuje u radu Društva.

  • INDIVIDUALNIM ČLANSTVOM U SDZV vam omogućava da publikacije SDZV i kotizacije za konferencije i savetovanja SDZV plaćate po nižim, povlašćenim cenama. Takođe, dobijaćete sva glasila koje izdaje SDZV kao i ostale informacije o aktivnostima SDZV. Individualnim članstvom takođe stičete pravo da se aktivno uključite u rad organa i drugih radnih tela u okviru SDZV, ili da preko Društva uspostavljate veze sa drugim domaćim i međunarodnim srodnim naučno-stručnim organizacijama radi razmene iskustava i informacija.

  • DODELJIVANJEM POMOĆI KONFERENCIJI "VODA" koja se održava svake godine. Pojavom Vaše firme u spisku sponzora, objavljivanjem reklame u Zborniku, postavljanjem reklamnog panoa i učešćem (prisustvom) Vašeg predstavnika na Konferenciji, upoznajete značajan broj stručnjaka iz oblasti korišćenja и zaštite voda sa delatnošću Vašeg preduzeća. Učešće Vaših stručnjaka na samoj Konferenciji doprineće boljem upoznavanju sa kolegama, novim naučnim i stručnim rezultatima, tehničkim rešenjima koja su realizovana u drugim sredinama, i otvara šire polje rada za Vaše preduzeće.

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i pomoći da ovo ugledno naučno-stručno udruženje sa dugogodišnjom tradicijom, dugogodišnjim kontinuiranim članstvom u IWA (International Water Association) i EWA (European Water Association) nastavi uspešan rad na obostrano zadovoljstvo.

 

 

Inactive Module

You should publish modules to the "inactive" position and set the Menus to "All", for them to show up on pages where there is no active menu ID. This is a bug/feature of Joomla that causes only menu items in the "All" setting to show up.