Tuesday August 09 , 2022
Text Size
   

Članstvo

Članovi SDZV mogu biti INDIVIDUALNI i KOLEKTIVNI.

INDIVIDUALNI ČLAN može postati svako fizičko lice sa srednjom, višom ili visokom stručnom spremom koje radi u oblasti zaštite voda, koje prihvata ciljeve i Statut SDZV i podnese prijavu za učlanjenje. Individualno članstvo vam omogućava da publikacije SDZV i kotizacije za skupove u organizaciji SDZV plaćate po nižim, povlašćenim cenama. Dobijaćete i sve informacije o aktivnostima SDZV, i možete se uključiti u rad organa i drugih radnih tela u okviru SDZV.

Gošišnji iznos individualne članarine iznosi 600,00 dinara (5 Evra), a pristupnicu sa uputstvima za plaćanje individualne članarine možete preuzeti ovde.

KOLEKTIVNI ČLAN može biti privredno društvo, javno preduzeće ili institucija sa kojima SDZV ostvaruje saradnju, i koja podnese prijavu za učlanjenje. Kolektivni članovi redovno dobijaju Zbornike radova sa godišnjih konferencija "Voda", časopis “Water Research and Management” kao i ostale relevantne informacije i publikacije Društva.

Godišnji iznos kolektivne članarine iznosi 15.000,00 dinara, a pristupnicu sa uputstvima za plaćanje kolektivne članarine možete preuzeti ovde.