Friday August 23 , 2019
Text Size
   

Vesti

Časopis "Water Research and Management"

Vesti - Vesti

Srpsko društvo za zaštitut voda kao izdavač i Međunarodno udruženje preduzeća koja se bave vodosnabdevanjem na području sliva reke Dunav (International Association of Water Supply Companies in the Danube River Catchment Area – IAWD), Institut za vodoprivredu "Jaroslav Černi" i Institut za biološka istraživanja "Siniša Stanković", kao koizdavači pokreću naučno-stručni časopis

"Water Research and Management"

Zaključeno je da postoji potreba za postojanjem kvalitetnog časopisa koji bi objedinio sve aspekte istraživanja i upravljanja vodama, a raznovrsna tematika i potencijalni korisnici različitih struka mogu doprineti visokom kvalitetu objavljenih radova, kao i citiranosti časopisa.


Časopis će izlaziti kvartalno od 2011. godine.

 

 

VODA 2010

Vesti - Vesti

Na Divčibarama je od 08. do 10. juna održana 39. konferencija o aktulanim problemima korišćenja i zaštite voda "VODA 2010". Konferenciju je organizovalo Srpsko društvo za zaštitu voda u saradnji sa Institutom za vodoprivredu "Jaroslav Černi" AD i "Vujić Valjevo" d.o.o.

Na konferenciji je prezentovan 71 rad. Najveći broj autora je bio iz Srbije, ali i iz okruženja (Crna Gora, Makedonija, BiH,  Hrvatska, Bugarska, Albanija).

Tokom konferencije je održana i godišnja skupština SDZV na kojoj je usvojen novi statut i smernice za dalji period.

Gost je bio i predsednik IAWD, gospodin Philip Weller.
   

Page 9 of 9

Inactive Module

You should publish modules to the "inactive" position and set the Menus to "All", for them to show up on pages where there is no active menu ID. This is a bug/feature of Joomla that causes only menu items in the "All" setting to show up.